Jag lyser med min frånvaro, som vanligt denna tid på året. Jag har tillbringat helgen på stugan med familjen och glömt bort att världen existerar, bortsett från en timme vid datorn. Men det känns nog inte som jobb att editera bilder med ett skumpaglas i handen och utsikt över blomstrande träd och nakna barnrumpor som springer över gräset. Ahh, ljuva sommar. Jag tänker inte – och det bör ingen annan heller göra – ursäkta mig för att tiden vid datorn blir knapp denna tid om året.

De gånger jag tar mig tiden så ”skriver jag för min egen skull”. Ja den meningen har man hört förr. Även ifrån mig. Men det gör den inte mindre sann. Till stor del handlar skrivandet om att tillfredsställa behovet av att analysera mig själv och min egen verksamhet. Sätta ord på surret i huvudet. Det är därför det faller mig mest naturligast att skriva om företagandet. Men det är även en kanal för mig att nå ut till er. Bjussa på något. Hjälpa någon. Ge en möjlighet för andra att känna igen sig, för det tröstar och stöttar. Åtminstone har andras tankar och texter stöttat mig.

Så därför frågar jag er – och passa på att svara nu, anonymt om du så vill, för jag lyssna – vad vill du helst läsa? Är det tips kring material i kläder? Tips inom klädvård? Slow Fashion? Vardagsliv? Företagandet som småbarnsmamma? Modeindustrins utveckling? Mental träning? Entreprenörskap? Designprocessen? Tillverkningen? Vad vill du ha mer av? Ska det vara en blandning av allt? Vardagligt och lättsamt eller teoretiskt och informativt?

Den finaste komplimangen jag någonsin fått lyder : ”du inspirerar mig”. Hjälp mig att göra mer av det.

Ps1. Jag bjussar mer av vardagen på instagram @elinsandholm

Ps2. Nicolie short dress i färgen Lavendel är på kommande i begränsad upplaga.

 

En reaktion till “Vad vill du läsa?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s