Och så var det officiellt – jag är en av Yle Vegas sommarpratare år 2019. Ett av de där hemliga projekten jag nämnt om. Jag känner mig både hedrad och vettskrämd på en och samma gång.

Min spontana tanke då jag fick samtalet i vintras var kort och gott nej. Jag har inga problem att bjussa på mig själv och dela med mig av både det fina och det fula till vänner och bekanta. Men att göra det inför främmande människor, som på en knapp halvtimme ska bygga en uppfattning om vem jag är, vad jag står för och hur jag tänker – det skrämmer mig. Samtidigt är det just därför jag tackade ja.

Vad mitt sommarprat handlar om kommer att presenteras senare men vad jag kan säga redan nu är att det är tillägnat er. Ni som vill men inte vågar. Ni som kan men inte vet var ni ska börja. Ni som orkar men inte hinner. Ni som kämpar och försöker och gör mer än vad ni borde behöva. Vi är många i samma båt. Jag hoppas mitt sommarprat kan vara en liten vindpust i ert segel.

3 reaktioner till “Vegas sommarpratare 2019

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s