Detta inlägg är reklam för mitt eget företag e/s design.


Ibland bör saker och ting göras i fel ordning för att överhuvudtaget bli av. Jag hade tänkt skriva ett inlägg om det nya e/s design konceptet och uppdatera hela nätbutiken innan någon ny produkt lanseras, men äh. Nu tryckte jag på publicera ändå. Som obotlig perfektionist har jag övat på att vara ”färdig tidigare”. Småfixandet med detaljer tar ändå aldrig slut.

Maya Dress

Jag är därmed stolt att få presentera Maya Dress. Ta-daaaa! Först ut av tre nya produkter. Idén med Maya klänningen var att skapa ett plagg med ärm där silhuetten kan justeras för att passa både kropp och tillfälle. Jag är knappast den enda som växlar väldigt mycket i storlek, från morgon till kväll? Kasta på en middag därtill så ser jag ibland ut att var i femte månaden. Inget fel med det, egentligen, men en tight klänning är kanske inte det man har lust med just då. Maya klänningen kan varieras från tight passform till lösare med hjälp av bältet som sytts in i sidorna (modellen i sig är lös passform). Jag kunde inte bestämma mig gällande halshålsurringning så det blev både och – klänningen är vändbar. Min förkärlek för multifunktionella plagg sitter i märker jag och kommer antagligen så att göra även längre fram, till stor del.

Gratis materialprover kan beställas via nätbutiken.

Material

Tyget förtjänar ett helt inlägg i sig. Det är en fantastisk kvalitet som jag hittade på senaste tygmässan, bestående av cellulosa fibrer (53% kupro, 47% viskos), som har aningen glans men inte för mycket. Tyget faller väldigt vackert trots att det är lite grövre än traditionell viskos (håller därmed även bättre), tål maskintvätt och det viktigaste – andas. Verkligen glad över att ha hittat denna kvalitet och färgskalan består av drygt 30 färger så flera färgalternative är på kommande. Enda minuset jag kan nämna är att det skrynklar en aning, vilket så gott som alla naturmaterial gör, och kryper 3% i tvätt. Även det nästan oundvikligt, men något jag är viktig med att nämna för kund. Är du intresserad av tyget? Gratis tygprover kan beställas via min nätbutik här (länk).

Pris

Sedan har vi det här med priset ……….. Det som får det att krypa lite i kroppen på mig. Prisnivån på de nya produkterna är högre. Yep. Så är det. Och det gör mig en smula obekväm, samtidigt som jag vet att detta är det som krävs för att jag ska nå mitt mål om en harmonisk arbetsplats. Sedan två år tillbaka har jag nästan ständigt haft för mycket att göra, för många kunder, vilket ändå inte genererat det jag önskat i intäkter. Det här med pris är en seg soppa, men jag följer nu en kalkyl jag utvecklat på Excel, knackar in siffrorna utan att blanda in känslor och trycker på publicera. Det känns fruktansvärt. Men efter ett tag ändå rätt. Det är hantverk jag sysslar med och en unik tjänst jag erbjuder.

Måttanpassat

Där har vi den sista stora pusselbiten vad gäller mina nya produkter. Alla produkter kan måttanpassas – inte endast längd utan alla mått – utan extra kostnad. Detta är något jag vill satsa mer på eftersom det är en unik tjänst ingen annan erbjuder i Finland, så vitt jag vet. Jag har möjlighet att göra det då jag tillverkar alla plagg personligen. Med andra ord är mitt jobb inte klart då produkten levererats till kunden, utan klart först sedan då kunden fått sitt måttanpassade plagg. Men mer om det då jag berättar om det nya konceptet.

Maya Dress finns alltså nu tillgängligt i tre olika längder och två olika färger. Det känns som att jag rivit av ett gigantiskt plåster från pannan. En smula smärtsamt men befriande när det nu är gjort. Nästa viktiga steg är att fota klänningarna även på en annan kroppstyp i större storlek, vilket jag kommer att göra med alla produkter. Sedan ska även flera färger köpas in men jisses vad svårt det är att välja. Kanske du kan hjälpa mig? Får återkomma med en omröstning.

Tills dess jobbar jag hemifrån soffan med en snorig Charlie. Bilder på Maya blouse editeras som bäst. Snart redo!

Maya Dress hittas här.


Detta inlägg är reklam för mitt eget företag e/s design.

2 reaktioner till “Maya Dress – plåstret är av

  1. Så snygg klänning! Och det där priset känns mer än ok. Man kan få punga ut med samma och lite till för en massproducerad aftonklänning – och då kostar det ofta extra att få fållen kortad. Helt klart en kandidat då det blir dags för doktorsmiddag. 😀

    Gilla

    1. TACK Karin vad härligt att höra 🙌🏻 Det behövs dylik pepp då självförtroendet vacklar lite. Så tusen tack! Jag hoppas vi hörs igen gällande en klänning till dig 😉/ Elin

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s