För några veckor sedan var jag på materialinköp till Hyvinge där min nya grossist ligger. Alltid en fröjd att åka dit. Gamla Beyonce låtar från radion. Gott att äta på bänken bredvid. Rester av en äggsmörgås på tröjan. Jag älskar att köra bil längre sträckor, i synnerhet ensam.

Väl framme får jag känna och klämma på tyger och köpa hem det som känns bra. Det blev inköp för dryga tusen euro vilket låter huuuuutlöst mycket i mina öron – minns när jag i börja köpte tyger för några hundra och redan det sved – men just nu måste materialinköpen ligga på den nivån för att räcka till. Annars minskar lagret hela tiden vilket inte är meningen, tvärtom.

Att få sätta sprätt på tusen euro varje månad och sedan skapa något fint av det. Mitt jobb är så himla najs och känns sällan som jobb.

Förra veckan anlände dessutom de tyger jag beställde i större mängd. Mörkgrön, mörkgrå och askblå. Aaaah. Den förstnämnda finns redan i nätbutiken men det lutar mot att även askblåa färgen blir permanent i utbudet (tack för responsen!).

Smidigt att kunna besöka leverantören på plats, köpa hem prover och kunna prata ansikte mot ansikte med personalen. Jag uppskattar en personlig kundservice.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s