Inlägget innehåller adlinkar

Det händer mycket i företaget just nu. Föreläsningar. Inköp. Omorganiseringar. Förberedelser inför bröllopssäsongen. Mängder med provningar. Dessutom får jag troligtvis hjälp av ett par extra händer till sommaren. Att berätta om hela den här utvecklingen faller mig naturlig, men jag har för mig att det intresserar mig själv mer än andra haha. Vill ni veta?

Samtidigt som det händer sjutusen saker så har vi avnjutit två dagar av sportlov denna vecka, hela familjen, och haft vinterkräksuka på besök. Aaaaah denna ljuva balans i livet. Imorgon kommer dessutom en hög av de härligaste kvinnor jag känner hem till mig och snarvla en hel kväll.

Nåh, vare sig ni vill veta om allt som sker eller inte så hoppas jag ni kan hjälpa mig med en konkret fråga. Ska denna askblåa nyans tas med i det permanenta utbudet?  Tidigare i veckan lanserade jag Nicolie klänningarna i färgen Peacock Green (adlink). Färgen fick lysande respons och beställningar ramlar in. Härligt att andra diggar den lika mycket som jag gör. Denna askblåa hade jag inte tänkt lansera i nätbutiken utan endast erbjuda på plats, men nyansen gör mig lite knäsvag ändå.

Vad säger ni? Jo eller nej?

Oberoende så finns alltså denna färg i lager redan nu och erbjuds till dem som dyker upp på plats i studion eller är intresserad av tre eller flera klänningar (brudtärnor). Ett fint komplement till de mörkare färgerna och framför allt vacker att kombinera med de gråa nyanserna. Hade själv inte klagat om jag ombads agera brudtärna iklädd denna.

En klänning – flera möjligheter.

13 reaktioner till “Ash blue och Peacock green

 1. Definitivt jo! Har funderat på en av dina klänningar till ett bröllop jag ska på, hoppas den färgen ännu finns kvar på sensommaren. (kan inte beställa ännu för är mitt inne i en livsstilsförändring)

  Gilla

  1. Ska bjussa lite mer inom det!m. Tankarna tvinnar inne i huvudet och ibland låter jag den hållas dör. Men alltid bra att bolla idéer och tankar med andra! /elin

   Gilla

 2. Men vad kul! Det lutar mot att Ash Blue färgen tas in permanent och då hänger den med minst ett år. Så du hinner! ☺️

  Gilla

 3. Har länge vilja beställa något åt mig, men då plånboken är väldigt tunn har jag inte ännu vågat då jag velat mellan färger och vill vara 100% säker på mitt val. Men denna askblåa färg får mig inte att tveka det minsta, absolut perfekta färgen för mig! 😍
  Skulle vara underbart om den skulle finnas permanent, så skulle man våga sig på en beställning då plånboken tillåter igen 😊

  Gilla

  1. Vad roligt att höra! Många verkar gilla denna färg så det lutar mot att den kommer att läggas till i utbudet permanent. Så hoppas jag du jag möjlighet att unna dig en klänning så småningom! ☺️ /Elin

   Gilla

 4. jaa ta in Ash blue permanent! Jag har letat tärnklänning i en halv evighet men bara hittat mörka navy eller massa krimskrams, den här är alldeles perfekt! Hur är klänningarna i storlekar, har du någon storleksguide? Och när man väljer längd på kjolen, vart utgår man ifrån då?

  Gilla

  1. Vad kul att höra! Om du har tre eller flera tärnor kan du få tag på färgen oberoende. Då kan vi nämligen beställa mer tyg från fabrik. Om ni har möjlighet att komma på plats i Raseborg och prova kan även enstaka klänningar beställas i udda färger (vi har redan en del ljusblått i lager nämligen). Klänningarna anpassar sig väldigt bra och är normal kvinnostorlek. Ofta passar man i två storlekar och jag brukar då rekommendera den större. Längden mäts från midjan/kroppens smalaste ställe till önskad kjolfåll. Här hittas måttabeller: http://elinsandholm.wixsite.com/esdesign/kopia-pa-size-chart och intill varje produkt i nätbutiken finns mer info hur man ska tänka med längd och storlek. Maila mig om ni vill ha tygprover på den ljusblå! /Elin

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s