Bläddrar i nyaste finska Elle och möts av en minst sagt udda kombination – Heidi Klum och Lidl. Vaaaad är detta är kanske första tanken. Heidi som ansiktet utåt för klädmärket Esmara. i Lidl. Nu har Heidi tappat förståndet.

Det händer lätt att man automatiskt placerar klädmärket Esmara i gruppen ”billiga skitkläder” eftersom de säljs i Lidl, en matbutik. Men när det kommer till kritan så har Esmara riktigt påriktit levererat prima produkter. Det kan jag själv skriva under (pöser som bäst i soffan med senaste Lidl-fyndet). Jag har aldrig blivit besviken. Inte en gång. Kläderna har hållit måttet vad gäller både hållbarhet, utseende och praktisk användning. Då ska vi såklart hålla i minnet att jag är selektiv och endast nappar det som uppfyller de flesta av mina kvalitetskrav.

Med ändå – vi ska inte ta förgivet att något är bra eller dåligt på basen av hur och var det säljs, läggs fram och presenterads. Vare sig det handlar om kläder i Loui Vuitton, Citymarket eller Lidl. Jag är övertygad om att kvalitet och prima produkter kan hittas överallt, lik som dåligt skräp, så det gäller att vara selektiv. 

Heija Lidl. Heija Heidi. 

En reaktion till “Heidi Klum + Lidl 

  1. Men va kul! Har inte köpt kläder från Lidl än, men nyligen gjorde jag superfynd på Prisma! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s