Idag dansar dessa klänningar på ett bröllop någonstans i mellersta Finland.   

Detta var nästsista gänget brudtärnor jag har levererat klänningar åt denna säsong. Tolv bröllop totalt. Känns fint på något vis, att jag kan och får bidra till  dessa kärleksfester. Evinnerligt tacksam. 

Noterade två lustiga fakta med dessa bröllopsgäng. Nämligen, att åtta brudtärnor är/har varit gravida och jag har därmed sytt klänningarna anpassade för babymage vilket i praktiken betyder extra längd framtill (klänningarna kan kortas av efteråt så att de passar även utan babykula). Inga problem alls. Bara härligt att kunna erbjuda något sådant. 

Det andra lustiga är att alla tolv gäng har valt olika färg, med undanta för två. Jag har med andra ord jobbat med tio olika färger. Allt från lavendel till grönt och grått, vinrött och några där emellan. De flesta färgerna specialbeställda. Det är i övrigt något jag jobbar på redan nu, att kunna erbjud fler färger till brudtärnor. Det blir vinterns projekt, att bygga lager enligt vad budgeten tillåter. 

Kärlek till dagens brudpar. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s