Snickrar ihop ett garage åt Sigge.

Vi har haft en riktigt sådan där fantastisk vårhelg. Hängt ute hela dagarna och invigt grillsäsongen. Igår var jag dessutom ut och äta med några bästisar. Trerätters utan barn. Ljuvligt.

Men som mamma-ledig betyder söndagar jobb, eftersom det egentligen är enda dagen man får jobba utan att det påverkar föräldrapenningen. Kan inte påstå att jag håller mig till det, men det är väldigt svårt att räkna ut när jag jobbar eftersom det kan bli en kvart här och en timme där och några mail på kvällen och besök till posten och så vidare. Så länge jag inte lyfter lön till mig själv och har barnen hemma kan jag tycka det är okay att småjobba även i veckan.

Idag har jag bokfört och fotat bilder på en ny produkt. Tar tillbaka det där om att det nu går att fota utomhus då det blivit varmare ute. Förbanna vad kallt i skuggan och jag är frusen in i benmärgen nu. Ska dra yllesockor på fötterna och lägga mig under samma täcke som lillkillen.

Min helg fortsätter imorgon. Lyx.

 

esdesignfinland nora jumpsuit-black (1)dKaaaalt! Nora Jumpsuit på kommande. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s