Det har varit en sådan där vecka då tiden bara rinner iväg utan att man ens hinner reagera. 

På torsdag kväll höll jag en kurs gällande hemsidor och närförsäljning för blivande guldsmeder vid Axxel (vuxenstuderande). Roligt att kunna dela med mig av det jag lärt mig om näthandel under det senaste året, främst praktiska tips men även vad finska konsumentskyddslagen säger om distanshandel. 

Under pausen kunde jag inte låta bli att pilla lite på guldsmedernas arbetsbord. Åh jag drömmer i smyg om att kunna gå samma utbildning själv någon gång. Älskar att småpeta på saker. Men inser att jag inte kan sysslande allt för mycket på en och samma gång. Får spara det till nästa liv. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s