Det händer allt för ofta att någon kontaktar mig, jag skummar som hastigast igenom meddelandet och har sedan för avsikt att svara några timmar eller en dag senare – men så vet jag inte längre var meddelandet i fråga finns. Hittar det inte! Händer detta endast mig? 
Inte så konstigt, egentligen. I dagens läge kan jag elektroniskt bli kontaktad via textmeddelande WhatsApp, e-post, Facebook, messengern och instagram.  Dessutom har mitt företag egna  konton på samtliga. 

Det blir sammanlagt tolv olika kanaler som jag kan bli kontaktad via och jag yrar ibland bort mig bland dem alla. Hur ska man kunna hålla koll? Finns det en app som samlar alla dessa meddelanden på ett ställe? Det vore något. Som bäst löser jag det genom att ta screen-prints på de meddelanden som jag inte hinner svara på genast. Hmm. Dessutom skriver jag ner allt viktigt i ett häfte, gammalmodig som jag är. Teknik må ha sina fördelar men papper och penna är ack så mycket pålitligare. Det här häftet är min livlina. Utan det skulle jag falla sönder. 

I fredaa redde ja upp e-posten och svarade på allt (tror jag). Skönt. Med andra ord – om jag inte svarat på ditt meddelande så skriv igen! Jag svarar på allt. Alltid. 

Fortsätter anteckna alla beställningar, frågor och to-do listor i häftet. I väntan på den där fiffiga appen… 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s