”Bidraget kunde tyvärr inte beviljas”. Med vänlig hälsning. SVENSKA KULTURFONDEN

Jag hade inte förväntat mig något, speciellt då det var första gången jag sökte för företagets del, men kan ändå erkänna att besvikelsen kom som en liten bitch-slap i fejset. Jag hade behövt en push nu. En smula medvind i mina fattiga tider som föräldraledig. Men icke.

Nu på kvällskvisten har besvikelsen ändå förvandlats till jävlaranamma istället. Jag klarar det här på egen hand. Utan bidrag. Vänta bara… För e/s design gör något bra. Det kommer att bli något lysande. Jag känner det. Och inga motgångar kan få mig att sluta. Kanske det blev den där pushen jag behöver ändå, trots negativt besked. 

Skam den som ger sig. 

H: envis jävel. 

9 reaktioner till “En besvikelse

  1. Tack snälla, min magkänsla säger detsamma. Kan bara dröjs lite länge då ekonomiska motgångarna är svåra att tackla.

   Gilla

 1. Men det KOMMER gå bra! Brukar tipsa i ”min” bröllopsgrupp på Facebook om dina klänningar, hoppas nån nappar 😉 Kram

  Gilla

 2. Men äsch, du som verkligen skulle ha förtjänat ett stipendium från svenska kulturfonden..! MEN, du har helt rätt attityd, FAN DEN SOM GER SIG! Fortsätt kämpa, det kommer att betala tillbaka.. 🙂

  Gilla

  1. Jaa prkle. Men du e ju ett levande bevis på att det löser sig till slut, bara man inte ger sig 😉😊

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s