Packa pack packa. Härlig känsla att posta iväg en bunt med beställningar. Visste ni förresten att e/s design undviker plast helt och hållet då vi packar inrikes leveranser?

Efter att själv ha jobbat i klädbutik i många år och fått uppleva mängden plast som används så blev jag lite äcklad. Kan ni förstå att varje plagg som anländer till butik ofta är packat i en enskild påse? Galet. 

Därför föll det sig naturligt att undvika plast så långt det går i min egen verksamhet. Vi satsar på brännbart papper och bomullstråd istället. Vårt lilla sätt att försöka minska på avfall.

Helst skulle jag köra med återanvänt papper till allt, även fakturor och ordersedlar, men det känns lite avigt att importera papper från USA bara därför. Vet ni något företag på närmare håll som säljer återanvänt papper så tipsa gärna! 

Chefen ”övervakade” medan jag packade. 

2 reaktioner till “Inget plast, tack

  1. Jag skulle ha ett önskemål på blogginlägg. Är påväg på bröllop i början på sommaren och skulle vara lite sugen på en av era klänningar. Problemet är det att jag troligtvis ännu kommer amma då och skulle behöva någonting amningsvänligt. Har du några tips på amningsvänliga knytningar?

    Gilla

    1. Tack! Har tänkt fixa några sådana bilder då jag själv är mitt i amning som bästa. Ska försöka få ihop något! 👍🏻😊

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s