Jag hade tänkt fota några produktbilder utomhus i helgen men sidu så kom det snö. Jag försöker oftast låta bli att järma om vädret eftersom det inte går att påverka men nu känns det lite … asigt. Har ingn lust alls att vara ute med barnen i snöslask så jag packade iväg oss till studion istället för att skruva upp lite grejer på väggarna. Sigge älskar att kuta i korridorerna här och riva ner alla trådrullar från hyllan, tyvärr, medan lillebror oftast sover.
Mer hyllor var det ja. Studion har varit under konstant förändring de senaste månaderna. Bättre förvaring. Bord. Hyllor. Ställningar för små trådrullar kom upp på väggen idag  (hemmadonat av gamla hyllskivor och en hög spik). Allt för att jobbet ska löpa smidigt. Ändå är det långt ifrån färdigt. Klurar exempelvis fortfarande på fiffiga lösningar att hänga upp stora mängder tvättat tyg (vi förhandstvättar tygerna så att kläderna inta ska krympa i tvätt sedan). Men det får ta sin tid. Lösningarna brukar uppenbara sig.

Tuuuusen tack även för era peppande ord till förra inlägget! Kanske just därför jag ägnat lördag förmiddag i studion. Mitt jävlar anamma har kickat in. 

Senare idag ska jag prova en klänning på Sigge. Yess, vi har en barnversion på gång! Och så gå på kalas till en bästis. 

Trevlig helg gott folk. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s