Måndag. Tillbaka till jobbet. Och eftersom måndag betyder firmadag för mig är söndagsångesten ett minne blott. Älskar måndagar. 

Idag har jag ändå jobbat vid Axxell. Håller på att avsluta kursen i serietillverkning (en dag kvar). Bra så. Firmajobbet blir nämligen lidande och därför körde jag till studion och jobbade kväll även idag. 

En till orsak till dagens kvällsjobb är att jag från och med nu får sällskap i studion av en praktikant från Axxells  vuxenutbildning i textil. Åtta veckor framåt. Härliga tider! Det kommer att effektivare arbetet abnormt med två extra händer och vi kommer att satsa på produktutveckling och produktion av lager, vilket jag själv inte har hunnit med. Samt några nya plagg som ska färdigställas, fotograferas och lanseras på nätet innan jul.

På tal om produktion – en målsättning är att innan nästa sommar ha någon form av produktionshjälp. Med andra ord letar jag folk som är bussiga på att sy, antingen i egen studio eller så kan man göra mig sällskap i min. Jag ska höra av mig till några ateljéer i trakten men finns det fler studerande som behöver praktikplats (deltid, eller enligt överenskommelse) så är det bara att höra av sig och komma på besök till Åminne/Raseborg. Det kan resultera i jobb till sommaren!   

Längtar till nästa studio-dag. Mitt jobb är så bäst! 

En reaktion till “Praktikant och produktutveckling

 1. Hej!

  Jag är intressera sy kläder och vill lära mig mer.
  Som klänningar jeans.
  För länge sedan när jag gick gymnasiet skolan Kortedala gymnasiet!
  Gärna jobba hiss er!
  Hör av er till mig!

  Khadrahass hassan

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s