Väldigt halvfärdigt hemmakontor, men jag ser potentialen haha. 

Torsdag eftermiddag. Kom precis från lärarjobbet och ska byta kläder för att måla klart hemmakontoret. Blir jäääkligt najs! Framför allt att ha en vettig plats för datorn och alla papper. Här kan jag stängs in mig och jobba utan att en ettåring hänger i byxbuntarna. Printa fakturor, fylla i beställningar, uppdatera nätbutiken och hela den biten kring företaget som jag fortfarande sköter hemifrån.


Även studion jag fått sig ett rejält ansiktslyft de senaste veckorna. Bord har flyttat in, vettiga hyllor, förvaring byggs om… och inte att glömma de fantastiska klädställningarna som min sambo svetsade ihop åt mig. HUR fina! Och stabila! Beställde redan en mindre version att ha hemma också. De ska målas ett varv till med svart färg innan de flyttar in i studion.

Det tredje ansiktslyftet har skett på undertecknad. Inte bokstavligen dock. Men jag nämnde tidigare i år att jag under hösten ska satsa på att strukturera upp vardagen till något hållbart. Inte för mycket stress. Inte för mycket måsten. Inte för mycket ströjobb om kvällarna. Istället mer tid med familj. Mer sådant som jag vill göra i vardagen. Typ plantera blommor. Måla väggar. Gå på loppis. Kaffe hos syrran. Sådant som ger mig energi och ork istället för att äta upp den. Till ett liv där jag mår bra.

 Och vet ni, jag är på god väg. Hösten hittills har varit fenomenal (med undantag för ett par hektiska veckor). Det har mest handlat om att hålla sig till spikade arbetstider och vara ledig däremellan. Tänkt att en sådan liten sak kan förändra hela tillvaron. Och jag har beviset på  huvudet – håret som börjar se levande ut igen.

Amen till det.

2 reaktioner till “Tre ansiktslyft

  1. Vad fina lockar du har! Har ungefär samma längd som du men kan hur jag än försöker inte få till lockar som faller snyggt. Vet att det inte har med kläder att göra men kunde du inte göra ett inlägg och visa hur du gör?

    Gilla

    1. Tack Johanna! Jag ska leta upp någon you-Tube video som beskriver det hela. Men jag tror det jag mycket med hårets egna kvalitet att göra. Jag har lockigt hår naturligt, och plattar egentligen till det och formar med plattång. Därför hålls även lockarna. Ska leta upp en video ändå! Och håller på skriva ett inlägg sär hår ingår. Så stay tuned!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s