elinsss.com 2015 043 ZalandoFinns ju risker med att sitta i soffan en tisdag kväll och slösurfa… Klick klick. Påväg hem till mig. Men jag blev tillfrågad av DealGuru Simo från CupoNation om jag ville testa deras tjänst, och förfrågan kunde inte komma mer lägligt! Har nämligen länge länge länge kollat på de där Birkenstock sandalerna hos Zalando. Ja. Jag må vara ett år för sent ute för att anses trendig, men tycker fortfarande de är fina och kvalitativa. Är även i akut behov av ett par vettiga inneskor då jag jobbar här hemma i studion, eftersom mina fötter lätt tar stryk och gråter om kvällarna. Och så hittade jag äntligen en grå halsduk som jag letat så länge. Marc O´Polo. Naturmaterial. Super kvalitet. Vårig känsla. Stor. På rea. Lysande.

Som grädde på tårtan letade jag fram en Zalando rabattkod via CupoNation och fick rea på hela kalaset. Rekommenderar att man ALLTID letar fram någon form av rabattkod innan köp via nätet. CupoNation har en fet samling kopplad till många webshops på sin sida. Bara att skriva önskad webshop i sökrutan så radas flera alternativ upp.

Prima.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s