Pallrade iväg mig till jobbet imorse, nemas problemas, och har flera gånger tidigare konstaterat att jag mår grejt. Inte riktigt insett nyttan med att bli ledig så pass tidigt – en hel månad innan beräknat förlossningadatum – förrän idag. Shit vad tung jag är i kroppen, det spänner överallt och jag vaggar fram som en överviktig tant då det stundvis känns som om ungen ska trilla ut vilken sekund som helst. Väl hemma sov jag två timmar och känner mig ändå lite överkörd. Så ja, kanske det är på sin plats att gå på ledighet ändå. Lyxig situation vi har i Finland med det där. Sitta i soffan under en filt och meditera… HAHAA eller sen nä. Men åtminstone vila då det behövs. Ledig dag imorgon igen. Halleluja.

Klämde med våld in mig i klänningen jo.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s