elinsss.com 177 charm Lindex

Nu är det ju inte varje dag jag skyltar med mina bh:n på bloggen. Men dessa är så fenomenala med tanke på kvalitet och bekvämlighetatt de förtjänar att uppmärksammas.

Jag har en lista bland mina anteckningar på telefonen som heter ”företagsidéer”. Här finns mer eller mindre smarta juttun och  produkter jag gärna skulle producera eller som fattas på marknaden. En punkt på listan är mjuka bh:n för små boobs. Ordagrant. Det är ingen hemlighet att jag råkar fall inom denna kategori. Har ärligt sagt inte haft en bygel bh på mig på över fem år, eftersom jag helt enkelt tycker det är sjukt obekvämt och samtidigt inte behöver det där extra stödet. Bra så. Inget mig emot. Men det har varit ett helvetehej att hitta underkläder som är mjuka och bekväma, döljer kritiska delar men samtidigt inte har för mycket vaddering. För några år sedan hittade jag modellen ovan – Charm från Lindex – och använder så gott som enkom den modellen i dagens läge. Vågar inte räkna hur många jag har utöver dessa tre nya, men ingen annanstans har jag hittat något motsvarande. Nepp, diggar inte de där tunna spetsgrejerna som säljs överallt. Har inte lust att flasha mina nipples.

Så den dagen jag har tjugotusen överlopps (jo mojn) tänker jag designa och producera underkläder för små boobs. Men tills dess kan jag för er med lite mindre bröst rekommendera Charm från Lindex. Den hör till deras standardutbud. Fenomenal. Tål tretusen tvättar och tappar inte färg. Vacker dessutom.

Med risk för over-share så kan jag meddela att denna modell fortfarande passar i samma storlek, trots att kroppen ändrat en del i sambande med graviditeten (läs: boobsen växt två storlekar). 

2 reaktioner till “Bekvämt under

  1. Tipstipstips av din egna Lindex-underklädesexpert (jepp, snyggär titel jag har 😉 ) ; Det har kommit en ny modell som är lite liknande som Charm men utan spets, finns dock bara i vitt o svart än så länge, den heter Flirt. 🙂

    Gilla

    1. Vad bra! Ska kolla den. Vet att det i något skede fanns en som liknade Charm modellen, men just utan spets. Provade den då, men den hade för formade kupor enligt mig så gav den till syrran. Men värt att prova!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s