elinsss.com 196cMegasöta skor ärvda av Adrian

 ”Åååh grattis, men du är så himla liten”. Har hört den kommentaren säkert hundra gånger de senaste månaderna. Inget mig emot. Föredrar liten framom abnorm ko, även om folk knappelunda skulle säga det rakt till mitt fejs. Vet dock inte om jag kan hålla med hahhaa.

Vecka 29 nu. Sista delen av graviditeten kvar. Halleluja! Mår fortfarande gött – vem gör inte med 18 dagars jullov – även om magen spänner och revbenen värker om kvällarna. Inte konstigt då hela kalaset ska töja på sig så förskräckligt. Och lill-killen dansar så våldsam tango om mornarna att jag nästan tror han ska ta hål på magen (orsaken till att jag är upp klockan sex om mornarna. Morr). Det börjar sjunka in att vi snart blir tre i huset. I övrigt vill jag tacka för responsen på detta inlägg kring graviditeten. Himla befriande då det poängteras att man inte ska planera och prestera så mycket den första tiden med barn. Jag behöver höra sådant. Men visst är det jäkligt tacksamt att vi har ett långt jullov nu då jag kan greja hur mycket jag vill höhhö. Fixa klart sådant som är på hälft, som exempelvis sovrummet och barnrummet. Börjar bli riktigt tjusigt. Jo, man kan väl påstå att vi boar.  Löv it. Återkommer med det.

Efter jullovet är jag ytterligare fem veckor på jobb vid Yrkesskolan Axxell. Sedan mammaledig. ETT ÅR hemma. Fatta. Kommer bli hysterisk ovant med tanke på att jag de senaste åren yrat omkring och jobbat många jobb samtidigt, men jag har ju studion här hemma så kommer knappast finna det problematiskt att sysselsätta mig. Om jag förstått det rätt är det tillåtet att jobba varje söndag även som mammaledig. Har ändå inte lagt upp några konkreta mål för företaget och kollektionen för det kommande året. Jag tänker helt enkelt att jobba den mängd som känns behaglig. Om det sedan visar sig att jag får några prover ivägskickade till fabrik – fint så. Om inte, så får det vänta. Samma sak gäller bloggen. Den får hänga med på mina villkor, men lägger ner gör jag inte. Tvärtom. Nya skojiga planer på gång…

Med det säger jag GOTT NYTT ÅR!

3 reaktioner till “Liten

  1. Jag tycker nu inte att du är så himla liten! Mer normal, i mina ögon 😀 Själv känner jag mig redan som en valross, imorgon v 27. Fick en så trevlig kommentar av en bekant ”Du kommer säkert att bli JÄTTESTOR!”

    Jag bara ”….tack..??” 😀

    Gilla

  2. Jaaa det tycker jag också 😀 MEN ibland känns det lite konstigt då folk inte ser att man är gravid. De måste ju bara tro att jag tjockat till mig lite haha. Alla ser så olika ut..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s