elinsss.com 108Vilken helg. Jag är totalt förstörd haha. Tänker inte gå in på det destomer, kan bara säga en sak – Petter är en fantastisk man.

Det har blivit en slö dag med andra ord. Det enda jag gjort – utöver att tryckt trynet fullt med juustosnacks i liggande ställning – är bytt lakan i sängen (himmel) och klickat iväg en materialbeställning från Kangastukku inför ett kommande projekt. På tal om material, så får jag ofta mail angående bra tygbutiker på nätet. Nåh, jag har inget vettigt svar på dethär. Gillar själv inte att handla tyger online då man inte har möjlighet att känna kvaliteten (grovlek, struktur, färgnyans). Men visst händer det. Vilka nätsidor jag använder mig av har jag skrivit om tidigare här.

 

Namnlös.jpg (2)

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s