elinsss.com 107 (3)Så var en vecka av vuxenstudier undan. Intensiv sådan. Har varit i koma-tillstånd om kvällarna. Inte så konstigt med tanke på att hjärnan, som tydligen ska vara en muskel, jobbat på högvarv. Föreläsningar. Teorier. Studiecirklar. Diskussioner. Och jag har lärt mig MASSOR. Obegripligt hur givande det kan vara att studera tillsammans med andra engagerade vuxna. Jaa, tänk att jag är vuxen. Ibland känns det som om jag bara låssas och lurar omvärlden haha. Men inte denna vecka. Att vuxenstudera är helt enkelt lysande! Jestas vad mycket klokare jag känner mig. Skojar inte.

På hösten fortsätter kursdel 3 och 4 i vuxenpedagogik, då i Helsingfors. Innan dess skall cirka 30 sidor kursuppgifter skrivas och några böcker läsas. Host. Men det tar jag itu med nästa vecka. Nu ledig helg. Njuta. Träna. POP-kalasa. Ärta grillat. Skratta med brudarna.

Hyvä minä. Hyvä me. Trevlig helg.

elinsss.com 107a

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s