elinsss.com 18Fredag. Och kursplanering, böcker och timlistor har ersatts av Costume, kaffe, glittrigt nagellack och stickning. Typisk flicka. Jestas så skönt.
Sicken lycklig typ jag är som får undervisa i det jag kan och är utbildad inom. Men att planera fyra kurser – totalt 164 timmar lektionstid inklämt på två månader – är inte så himla lätt för en (mig) som aldrig gjort det förut. Dessutom peppa eleverna att verkligen vilja lära sig. Trots att jag är vikarie vill jag inte slappa mig igenom denhär perioden utan erbjuda något bra. Utmaning på hög nivå. Därför har jag bokstavligen varit på vippen att dränka mig själv i jobb denna vecka. Men läget börjar vara under kontroll nu. Känns bra. Jag tror och hoppas på att jag byggt ihop prima kursmaterial. Så nu kör vi!

Även imorgon/lördag. Öppna dörrars dag vid yrkesskolan Axxell. Välkomna!

Ps. Ska berätta mer om stickringarna. Halsduk nummer två snart färdig!

3 reaktioner till “Utmaningar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s