IMG_9231 (3) (1024x682)Inte kunde ju missa då Malena kom till stan! Tog en paus i jobbandet och traskade iväg till Lärkkulla, ett stenkast från vårt hus, på Malenas föreläsning. En fet pepp i min hysteriska arbetsvecka! Positivt attityt. Bra vibbar. Och så himla härligt å se att kvinnan i fråga verkligen är som man tror – dunder ödmjuk och behaglig. Bedårande med sin mega-mage dessutom. Vad jag däremot blev förvånad över var hur strukturerat och målmedvetet hon byggt upp sin blogg. Ingen slump här inte, utan hårt arbete. Hatten upp för den.

7 reaktioner till “Malenami

  1. hahah jeeestas. De få gånger jag bett Johan fota mig så blir de EN bild på min röv, eller nåt 😀 vore nog inte möjligt..Verkar dessutom kräva oerhöööört med engagemang.

   Gilla

   1. haha, jo han är kanske inte rätt man för jobbet 🙂
    jag tror du skulle ha en perfekt mix att för en massa unga kvinnor därute. Du har det ju redan nu. Dessutom har du ju triumfkortet med kläddesignen som är mångas dröm att kunna sy sina egna SNYGGA kläder.

    Gilla

    1. Ja det skulle ju vara en tanke. Men mina drömmar går lite i kors för att jag ska orka lägga ner allt för mycket energi på min blogg. Knepigt detdär. Och Johan skulle definitivt måsta bytas ut i så fall 😀 haha.

     Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s