dinodina

Hade tänkt köra till Ekenäs redan igår men tidtabellen kakkade på sig – inget nytt där – så det blev idag efter jobbet i studion istället. Köpte ny telefon(!) i Gigantti och kikade in i Dino Dina och moikka på Linda. Provade halva butiken, finns många super super super fina klänningar där, och blev speciellt betuttad i den mönstrade toppen och brunmönstrade klänningen som Linda själv har. Nitskorna från Jeffe kan jag inte släppa, dom kommer bli mina någon dag… Glad i hågen med mina fynd gick vi till Shell terrassen på en öl (läs: jaffa) och snackade livet. Sinneslöst härligt med en lugn eftermiddag och paus från bygget. Sliten är bara förnamnet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s