IMG_0705 kollage

Huuuh. En lång dag i studion. Projekt numero uno är nu att sy klart en beställning till en skönsjungande kör som skall uppträda utomlands om ett par veckor. 37 blusar i tre olika storlekar och tre olika färger. Det är inte lite arbete det inte. Totalt 60 meter tyg kommer att användas. En bunt blusar levereades förra veckan, nästa bunt ligger inpackad och klar, och i helgen hoppas jag få resten ihopsytt. Måste ta paus emellan, för man blir rejält virrig i pannan av att göra samma sak om och om och om igen..

Syendet och bygget har sugit all energi ur min stackars kropp de senaste veckorn så jag har inte ens hunnit rapportera om min duktia praktikant Emilia! Kan i alla fall meddela att det funkar sjukt bra att jobba ihop och hon har redan hjälpt mig med körblusarna och sytt ihop tre proton som jag behöver till kommande produktioner. Och mer ska det bli. Axelförsedda korsetter står näst i tur. Återkommer! För nu måste huvudet på dynan. Efter en talkokväll på bygget så är axlarna döda. Att måla uppåt i 2 timmar är inte att rekommendera, speciellt inte efter 9 timmar vid symaskinen. Aj.

Tack snälla mamma, pappa, syster, moster, svärmor och svärfar som ställer upp. Ni är pärlor hela bunten.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s