DSC09279

Duunipävivä på Axel Lindstöm/Canny undan, lik som tre timmar målandes på bygget. Puf. En dag till som aldrig kommer åter. Men behagligt att jobba på Lindströms på måndagar, så fins det inte ens en chans att man kan förslappar sig och fastna i sängen. Bra så. Men imorgon är det firmadag igen och jag har storslagna planer. (Not). Men ett stort utdraget projekt ska avsluta, jag ska inhandla en ny telefon(!) och eventuell ta en terrasscider med Linda. Hon vet bara inte om det än.

En reaktion till “Liking mondays at Lindströms

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s