IMG_0300 (800x533)

IMG_0318 (800x533)

IMG_0317 (800x495)

IMG_0312 (800x533)Bilder från fredagens lunchpaus  – sista dagen på eftis – med pinkfärgade fynd från loppis. Jag såg ut som ett vandrande Marimekko figur.

Måndag – och första dagen på sommarjobbet. Det vill säga klädbutiken Canny. Tuttu juttu. Bekanta grejer. Undrar hur många år jag jobbat där till och från egenlitgen? Fyra? Men jag trivs bra, speciellt då det är fråga om deltidsarbete – måndagar och fredagar samt varannan lördag. Det kallar jag sommarlyx det. Riktigt behagligt att tvätta håret och dra på sig representativa kläder åtminstone två gånger i veckan. Är tyvärr en risk att det inte skulle hända annars. Resten av tiden kommer att tillbringas i studion där jag ska sy för brinnkäralivet med min praktikant. Blir huippu! Förberedelserna är igång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s