IMG_0245 (800x526)

IMG_0248 (800x521)

IMG_0269 (800x529)

Vår feeeeta terrass ska börja byggas imorgon  IMG_0280 (800x522)

IMG_0276 (800x533)Mitt blivande arbetsrum

IMG_0252 (800x498)Målfläckarna drar åtminstone uppmärksamheten från mina missmatchade strumpor

Ok. Om jag hade flow igår så drog jag en one-eighty idag och hade NOLL flyt i studion. Att kravla sig ur sängen var en prestation i sig. Än mindre att sy nåt. Så jag sket i det hela. Cyklade till bygget. Fick sällskap av min moster och mamma och målade hus i fem timmar istället. Det blir SNOR fint. Har hänt en hel del sedan en månad tillbaka.  (Ni ser knappast så stor skilland från det målade och icke-målade, vilket beror på att vi valt en ljusgrå/beige färg som liknar grundfärgen). Att måla uppåt i fem timar är måttligt trevligt för armarna och jag lär se ut som Arnold innan sommaren är slut. Baksidan på huset fick vi iallafall så gott som färdigt målad, redo för gubbarna att börja bygga terrass!

Inomhus händer det också grejer. Golvet är gjutet och första mellanväggarna håller på läggas upp – till mitt arbetsrum. Yep. Här kommer det att bli. Min egen lilla studio hemma som ingen annan levande eller död får röra. Blir huippu att ha ett helt rum för sig själv. Jag är så sakutis taggad!

Men så ser jag ut som en vandrande målburk igen. Fattar inte hur jag får färgen i håret? Nåväl, målfärgen drar åtminstone uppmärksamheten från mina snuskigt miss-matchade strumpor jag drog på mig till kvällslöpningen. Finns nog ingen bättre avslutning på en varm sommardag är att springa . Utan klocka. Utan sällskap. Utan destination. Underbart.

6 reaktioner till “House update

 1. Följer husuppdateringarna med intresse! 🙂 Har själv byggt hus för ett drygt år sedan och letar nu efter den perfekta grå nyansen. er ser väldigt prima ut! Skulle du kunna tänka dig att dela med dej av namn/kod eller vad det kan tänkas heta..? 🙂 Kämpa på! Det blir snyggt!

  Gilla

  1. tack ska du ha! Roligt med husbygge. Vi provade också ett par nyanser innan vi hittade en färg som passade. Vi hade tänkt oss en väldigt ljus och kall grå färg till en början, men eftersom grannarna har mörkblått hus såg vår gråa färg på nåt sätt ljusblå ut i förhållande till deras blåa. Så vi gick lite mot en beige nyans istället. Blev perfekt! vet att koden slutar på nr 555X, men ska leta upp exakta färgkoden och meddela här 🙂

   Gilla

  2. Yep, jag kollade upp saken och färgen vi använder är Tikkurilas färgskala 555X (A2). På provkortet ser den beige ut men väl på väggen drar den mycket i grått och är perfekt för oss. Vi testade som sagt en kallare nyans innan men den blev för blå. Så prova denhär 🙂

   Gilla

 2. Pingback: Chaos | elinsss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s