IMG_0323 (800x528)

IMG_0334 (800x516)

IMG_0340 (800x529)

Lunch-jälkkäri  av eftisbarnenIMG_0346 (800x532)Inspiration och gamla arbeten piggar upp vita väggarnaIMG_0365 (800x495)

 

Yep. Jag börjar vara redo för min praktikant och några HYSTERISKA dagar. Har snortight tidtabell. Legorummet förvandlades till studio på en halvtimme och det blev suveränt! Kan lugnt säga att mitt företag lämpar sig ypperligt för en praktikant – allt är hysteriskt organiserat. Lappar på alla lådor och mappar på rad. Jag är jättejätte nördig med sånthär. Älskar det. Att ordna och städa. Vågar nästan kalla det en fetisch. To-do listan för sommaren är även den evighetslång så praktikanten lär inte få tråkigt, snarare tvärtom. Stackarn, haha! Några vändor med möbler och bord imorgon bitti så är studion redo för oss båda. Fullt ös!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s