IMG_8653 (2) (800x519)

För er är det kanske vilken baby som helst. För mig är det nåt helt annat. Något oförklarligt. Obegripligt. Ett mirakel. Jag kan inte sluta se på honom. Det lilla livet. Så fin. Så liten. Så perfekt. Min systerston. 11 dagar gammal idag ❤ Så många dagar klarade jag av att inte nämna honom här.

Och ja, min mor – numera även kallad mommo – har gått bananas och stickat sisådär trehundra tröjor.

2 reaktioner till “i´m an auntie

    1. jooo de e lixom sjukt hur man blir fäst vid en person genast! Mystiskt 😀

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s