IMG_9073 (800x533)Igår var en dag som jag var lite sen till allt, helatiden. Jag hatar att vara sen. Får en släng av ångest varje gång. Så idag tjöt klockan mig i örat kl 5.00. Borde få nåt pris. Ska serrni göra ett tapper försök att hinna klämma in allt program på ett dygn så att jag kan vara ledig på söndag. Sammanställer som bäst materialprover till några kunder medan morgongröten slävas in och kl 6.30 ska jag infinna mig på jobbet. Blir fin fredag dethär.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s