IMG_7984 (800x591)

Mitt hem, Augusti 2011 – April 2013

Jag luktar illa och ser ut som en roskispåsa. Har roudat omkring grejer mellan Lövkulla och Landsbro hela dagen. Tvättat städat packat. Håller på flytta ut ur min egen lägenhet och in hos Johan. Som överraskning städar jag samtidigt HELA hans lägenheten, grundligt, medan han spelar handboll i Luxenburg. Finns rejält med skit i knutarna. Ni vet, män. Och inte undra på att det är trångt då jag bland annat hittar åtta (!) par kasserade handbollstossor i ett av skåpen. Är det normalt att få grymma kicks av att kasta bort grejer som inte tillhör mig? (sån terror-tant är jag ändå inte, frågar först).

Min blivande hyresgäst kom även förbi och skrev under kontraktet, vilket gör det hela så mycket mer definitivt. An end of an era. Dramatiskt så det förslår. Min första egna lägenhet, som visserligen förblir min men inte mitt hem. I bara några veckor till kommer jag att använda den som arbetslokal, sedan börjar ett nytt kapitel i livet. Dramatisk igen. Och även om det mestadels kommer att gå ut å husbygge, trångt boende och tight budget så tror jag detta kapitel kommer bli suveräääänt!

Full fart framåt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s