IMG_4516 (533x800) IMG_4525 (800x533)Min hjärna är på semester och blev lätt chockad igår då jag insåg att det är lördag. Dagen då man ska ha ett liv, klä på sig normala kläder och gå utandför sina fyra väggar med vänner och eventuellt ha roligt. Så jag ringde Lotta och kastade om till nåt prydligt. Tilloch med min älskade vinterkappa fick åka på. Första gången i år. Jag är vanligtvis äckligt praktisk och svirar omkring i små-ful dunjacka med sjumiljoner fickor och fet huva och alla andra praktiska finesser. Hyi. Skönhet kommer på sjuttonde plats på min prioritetslista.

Vi hade en gemytlig kväll i Serendi. Väldigt väldigt. PROPP fullt. Inte en röv skulle ha rymmats in till. Alla ville beundra skön-sjungande trubadurkvinnan. Så vi fastande där till stängning. Synd bara så glömde jag både hemnycklar OCH bilnycklar i min ovannämna fula dunjacka. Mindre kul. Men det ordnade sig. Note to self: Försök inte vara snygg. Det skiter bara på sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s