IMG_4470 (800x533)   IMG_4452 (800x533) IMG_4478 (800x520)Hade ärenden till jobbet i Helsingfors idag så vi gjorde samtidigt ett försök att fynda något fint på jul-rean. Min klädsituation börjar belive ti or not bli lite katastrofal. Jag har inte haft tid eller energi att handla kläder på en halv evighet. Inte Johan heller (och då snackar vi om en karl som ägde 137 märkes t-skjortor sommaren vi träffade. Jag räknade). Nuförtiden får jag en släng av mummu-kuume och klaustrofobi av alla människor i butikerna. Reahandel är därför en inte så jätte jätte rolig upplevelse för mig.

Så efter ett par timmar sket vi i det hela och åkte vidare till inredningsbutikerna längs motorvägen istället. Isku, Sotka, Masku. Suger i oss inspiration till huset, och jesatas vad mycket fint det finns. Synd att en tretusen euros soffa inte riiiiiktigtr passar in i vår budget. Hittade däremot reko stenplattor till vardagsrumsgolvet i helgen! Exhalterad. Inte visste jag att det skulle komma den dagen då kakel och köksinredning intresserar mer än klädshopping. Jag litar på att det är en tillfällig fas. Två par rea-brallor från Gina och en blus från Monki (fullpris desvärre) lyckades jag riva med mig hem i alla fall. Duktigt.

Det var den dagen det. Ska jobba i studion och installera min nya printer ikväll. Kul kul.

H: Medelålders kvinnan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s