IMG_4561 (800x530) IMG_4565 (800x511)Det är olidligt svårt att utse en vinnande julklapp i år. Jag fick så många huippu. Har tillbringat kvällen med att packa upp, programmera och installera en av dem – en trådlös Canon printer/skanner/kopieringsmaskin. Som jag har saknat en sådan grejemoj. Nu kan jag printa fakturor, produktkort, offerter och gudvetvad hemma. Tack snälla rara älskling.

Förövrigt en skön dag. Sovit allt för länge. Ätit allt för mycket. Tränat sönder mina armar (här finns bevis. Det är jag med den abnorma haban i bakgrunden jo). Och så avslutar vi dagen med Tallinna maraton på TV. Lysande program. Jag skrattar ihjäl mig åt finska befolkningen. Gonatt på det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s