IMG_4368 bTill banken på möte. Nu ska det snackas pengar! Våra husplaner börjar röra sig lite igen efter någon månads tystnad. Helt jäkla fantastiskt (samtidigt som jag skiter på mig av alla papper och summor och beslut som måste göras). Så har tvingat mig ur mjukisbrallorna, smetat lite smink i feijan och borstat håret i ett försök att se ut som en anständig, pålitlig låntagare. Ganska skönt egentligen efter gårdagen som white-trash kung. Träning och städning står som följande på min mentala to-do lista, samt kaffe och smörgås i det förnyade Lilla Hembageriet på hörnet. Åhherregudmåaldrigjullovettaslut.

På tal om hus. Det betyder att jag kommer hyra ut min älskade 60 kvadratare  i Lövkulla/Karis sisådär i Mars-April nångång. Fint skick. Bra läge. Rymlig och trevlig med balkong. Intresserad? Kontakta mig elinsandholm(at)hotmail.com

 

2 reaktioner till “to the bank

    1. haha ja vi får se hur det går. Men känns vettigt att inte sälja den utan hyra ut istället:)

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s