IMG_43952OR+BYYAT julklapp

Min jul var lika hysterisk som alltid med enmiljard människor, tretusen kilo paket papper och allt för mycket föda. Det sköljs sedvanligt ner med spetsad glögg och poolare på juldagen. Jeastas ändå. Tackar nånting från ovan att jag har ledigt ända till efter nyår. Badade nyss bastu. Åt korv som vi grillat på bastu ugnen (helylle-finnar javisst) och som bäst påtar mannen ihop Nespresso kaffemaskinen han fick av julgubben. Själv paijar jag på min nya väska och slävar in konfekt. I den stämningen ska resten av veckan avnjutas. JÄVLAR vad fantastiskt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s