Vilket lysande väder! Vart fan är regnet de hade lovat? Nåja, jag ska knipa igen truten och njuta. Och passar på att hjälpa Linda med produktfoton till hennes Webshopen. Höstjackor och halsdukar. Så ljuvliga att jag får lite hjärtklappning (alla pojkvänner i karis vet vart ni ska vända er efter presenter till i fortsättningen). Fick tjuvkika på webshopen också och det ser grymt profsigt ut kan jag lova! Fick inte ens angst av att se mitt eget nylle. Nepp, kläderna satt som gjutet, bilderna är tydliga och fräscha och helheten är väldigit väldigt tjusig! Nu väntar vi bara med spänning på lanseringen…

Fick hem en ultra-mysig present också i ljuvligaste rosa. TACK Linda! (…och nu har jag inte fler positiva adjektiv kvar i min vokabulär. Men påriktit. Det blir bra grejer).

2 reaktioner till “photoshoot vol 2

    1. nå bra om det blev nåt vettit, trots att vi ser ut som bleka vampyrer 😀

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s