Detta har jag gjort hela veckan i Helsingfors. Fyllt i produktkort vill säga, eller Sales man Samples, som vi kallar det. Ska alltså gå igenom varendaste ett plagg till kommande kollektion (inte ens halvvägs än). Måtta. Dokumentera ändringar. Justerat. Skapa nya plagg. Och slutligen fylla i storlekskartan. DET är hjärngymnastik gott folk och jag ser lixom i kors tillslut. Så min – hör och häpna – helt lediga helg kommer väldigt lägligt. Och att börja den med after-work drinkar med mina bruttor är ju bara för jäkla fantastiskt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s