Hur ultra-nördar är inte vi som kör omkring och glor på hus? Jisses. Söker inspiration till vårt eget hem som ska byggas nästa vår serrni. Och nu har vi både modell och färg på det klara. Små justeringar och garagetak till så är även ritningarna kirrade. Blir grymt! Avslöjar ändå inget innan det är bestämt. Kan hända att vi ändrar oss femton gånger om. Men ovan ser ni vartåt det lutar…

Och jag ber om ursäkt åt befolkningen i Gammelboda i Ekenäs. Det var inga porrjofsar som fönstertittade igår eftermiddag. Det var bara vi.

 

6 reaktioner till “house hunting

    1. nepp, inte riktit. Står mellan två tror jag. Kannustalo eller Simons. Båda har kontor i Raseborg så skulle vara enklast att ha med dem att göra! Ska ta ett extra möte med båda och se ved som låter bäst för oss 🙂

      Gilla

    1. oj, det var ert hus! förlåt så mycket. Ni får ta det som en komplimang, vi tyckte det var fint 😀

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s