Jag är nog inte påväg och rida. Har bara tagit mina gamla gubb-byxor i användning igen. Men inte är det fel det heller. Eller är det? Jag känner mig lite konstig. Hur som helst. Såhär har det sett ut hela dagen. Jag. Framför spegeln. Fotat mig själv. Men inte för att jag har lust att glo på mig arma uppenbarelse, utan för att vi har sviiinigt bråttom med kommande kollektion som ska iväg och produceras. Så jag har provat. Fotat. Antecknat ändringar. Förbättrat. Planerat material. Måttat. Gjort storlekstabeller. Och skrivit ihop produktkort för brinnkära livet. På vad som känns som 2 timmar, men i verkligheten varit nio. HUR kan tiden går så fort? Jag begriper inte..

Utöver gubb-brallan ser jag ju inte precis ut som en solstråle annar heller. Lite småsliten efter gårdagens konsert som förövrigt var L Y S A N D E. Mer om det bara jag kommit hem och fått i mig föda.

2 reaktioner till “sampling

    1. vad bra! Tror nämligen det finns mycket delade åsikter om denna byxmodell 😀

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s