Yep. FUN dag. Har jobbat från butiken i Helsingfors hela dagen (vilket jag kommer göra varje tisdag framöver). Fullt upp. Mycket kunder. Samtidigt som jag försöker skriva ihop instruktioner till farbriken för nästa års kollektion. Det är FUN nr 1.

FUN nummer 2 är att jag har en bedårande nya glittrig tröja på mig som gör mig riktigt galet glad! 2or+byYAT. Såklart. Bättre bilder utlovas.

Och FUN nummer 3 är bokstavligen FUN. Just exakt typ nu ska jag packa ihop och möta upp min syster och gå till Circus för att lyssna på det amerikanska bandet FUN. Är lite nerkärad i deras megahittar (We are Young och Some Nights) och har jammat till resten av deras låtar i de senaste dagarna. Och kvalitetstid med syrran är aldrig fel. Så det blir lyyyysande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s