HUR genial var inte keikka igår då? Söte öde. Inte visste ja att man kunde ha sån fiilis en tisdag kväll. Fina systeri bjöd alltså med mig till Circus för att lyssna på FUN. Utöver deras två mega-hittar känner jag inte till bandet destuvidare, men vad gör det. Svinigt skön musik och bra fiilis och charmig sångare. Han har pipor så det räcker den där killen! Jag är imponerad. Dessutom var förbandet Walk The Moon nästan lika hysterisk bra. Sånthär borde man ju göra oftare. Riktig bra för livslusten.

Tack systeri!

2 reaktioner till “FUN.

  1. Tack ska DU ha, du var absolut det bästa tänkbara sällskapet för just en sån här grej! Sen var det ju bara en bonus att du också digga 🙂 Nu har jag en större lust än nånsin att riva lite i Nate Ruess hår, fan vad han e bra.

    Ps. Det där med hårfärgen – din vs. min – det ligger nog nånting i det…. hahha.

    Gilla

    1. Ja desamma! Kul så kuuuul! Å våra hår Siri ju fan ut att höra ihop:D

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s