Det är över en vecka sedan mitt sommarprat sändes och jag känner på nåt vis att jag inte kan komma vidare här utan att nämna något om det. Men jag är mållös. Tom. Och lite i chock över all respons. Min DM på Instagram har exploderat, folk har kommit fram på gatan och jag fattar ingenting.

Jag var själv främst nervös att bli missförstådd… och att prata alldeles för fort haha. Därför är jag så himla tacksam att så många tog sig tiden att skriva till mig, tacka och berätta egna erfarenheter. Feedback i sådana här lägen är som smör för själen och det i sammanhanget vacklande självförtroendet. En lättnad var även att min breda dialekt uppskattades. I verkligheten är min kariska betyyydligt kraftigare kan jag lova HAHA.

Min avsikt var att ge en äkta bild av livet som företagare och småbarnsmamma, ja egentligen på livet överlag, från mitt perspektiv såklart. Jag tror många av oss går omkring med en konstig föreställning om att andra alltid har det bättre. Gräset är grönare. Kanske det ibland också är det men struntar man i att jämföra med andra så blir det betydligt lättare att uppskatta det fina i sin egen tillvaro. Det upplever åtminstone jag.

Jag har lovat mig själv att inte fastna i allt det som kunde ha gjorts bättre, så det skippar vi. Ett stort tack vill jag rikta Hanna Lämsä, redaktör vid Paradmedia som hjälpte mig få ihop detta. Hon vad fenomenal på att sortera och ordna i mitt tio sidors kaos ovan. Och även ett stort tack till Yle Vega som gav mig möjligheten att sommarprata. Aldrig hade jag ens tänkt tanken. Och ett sista TACK igen till er som tagit er tiden att lyssna och kommentera. Ni är guld.

 

Har du ännu inte lyssnat så finns alla sommarprat i sin helhet på Yle Areenas sidor och mitt eget sommarprat här. Jag rekommenderar att lyssna samtliga med musik, eftersom låtarna bidrar mycket till helheten.

4 reaktioner till “TACK

    1. Hej Jessica. Jag tror det ska gå via Yle Arenas sidor. Mina fastrar i Sverige hade nämligen lyssnat så provar klistra in länken här: https://arenan.yle.fi/1-50183583 👍🏻 Testa! Och meddela gärna vad du tyckte sedan 😅☺️ /Elin

      Gilla

Lämna en kommentar