Onsdag morgon. Förbereder inför dagens föreläsning i Helsinfgors samtidigt som jag lyssnar på inslaget om Slottsbalsklänningarna jag medverkade i. Klippet hittas på Yle arenenan här, som utlovat. Klänningen i fråga börjar bli klar och utöver radioinslaget tänkte jag berätta lite om processen samt min syn på Slottsbalen – är kläderna så viktiga, egentligen? Vet att detta delar åsikter.

Fundera, vad du tycker så återkommer vi senare i veckan.

3 reaktioner till “Slottsbalsklänning nr. 6 – Del 1

 1. Vad jobbig din blogg blev att läsa i det nya formatet. 😦 Jag gillar att obehindrat scrolla och läsa inlägg, inte aktivt klicka mig in och söka efter senaste. Har noterat att flera andra bloggare bytt till samma typ av format.

  Gilla

  1. Hejsan. Förstår, jag testar mig fram och idén är att få bättre översikt över olika teman. Genom att välja Alla inlägg kan du fortsättningsvis se alla inlägg efter varandra och behöver inte klicka något. Men som sagt, jag provar lita olika mallar och känner efter ville som passar mig bäst. Vi får se vad slutresultatet blir! /Elin

   Gilla

  2. Förresten, ett tips är att följa dina favoritbloggar på Bloglovin. Finns en Bloglovin app till telefonen också. Då visas alltid nyaste inläggen och du behöver inte besöka bloggarna skilt för sig. /Elin

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s