Nationella klädbytardagen närmar sig. Ordnas det klädbyte nära dig? Jag har själv blivit inbjuden att föreläsa på klädbytar eventet här i Karis, arrangerat av Marthorna. Har med andra ord inte koll på arrangemanget men det fina är att det egentligen räcker med att du dyker upp med fem vänner. Om ni alla har fem plagg med er betyder det att det finns 20 nya klädesplagg att välja bland för dig. Som att shoppa gratis. Detta kan även göras hemma i ditt vardagsrum. I värsta fall bli du av med kläder du ändå inte använder. i Bästa fall kommer du hem med flera ”nya” plagg. Win-win för alla.

Har du inte kläder att byta kan du komma förbi ändå och lyssna och dricka kaffe. Jag har delat in mitt program i tre 15-20 minuters teman. Det första börjar ca kl. 11 och så är jag på plats till ca kl 14. Villa Anomena i Karis kl 10-15 alltså, nu på lördag.

  • Bli en bättre klädkonsument
  • Material i kläder
  • Företaget e/s design

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s