Det finns så mycket fiffel i klädbranschen att man nästan blir lite skraj. Ett av de absolut vanligaste försöken att vilseleda kunden är att manipulera bilderna (främst om kläderna säljs på nätet). I den länkade artikel har detta gjorts, i det extremaste! Produkten motsvarar inte överhuvudtaget bilden utan är billiga kopior.

Men vi skulle alla bli förvånade om vi visste hur vanligt det är att använda diverse knipor, nålar och photoshop för att förbättra passformen på ett plagg vid en produktfotografering. Tur så är det ändå bara kläder… Vill inte ens veta hur mycket vi luras vad gäller läkemedel och livsmedel.

elinsandholm-2017-003elinsandholm-2017-004

Bilder: Mail Online

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s