elinsss.com 135

TACK för all respons på förra inlägget. Attans glad, men samtidigt lite … skeptisk. Vi tar en vecka åt gången. Allt flyter på okay nu när spykalaset börjar vara över. Det eeeenda lilla problemet är att jag sover tolv timmar i dygnet. Ohygglig tröttma. Och det vill inte gå över. Jag bokstavligen somnar sittandes samtidigt som jobben hopar sig. Men det är bara att acceptera läget. Så även idag. Har undervisningsfri fredag så jobbar hemifrån istället. ”Jobbar”. Dan Brown och soffan smakar så gött just nu. Och när vi äntligen skaffat den där abnorma soffan så måste jag få njuta av den. Ny säng också. Inte undra på att jag sover gott. En liten stund, sen ska jag jobba, och berätta mer om de andra projekten som är på gång.

 

2 reaktioner till “Tröttman

  1. Tröttheten minskar 🙂 Ja jobbade och sov resten av tiden, Ett under att man ens klarade av att fara på jobb, så trött var man.

    Gilla

  2. Tröttheten skulle gärna få minska. Jag tycker inte att jag var så här trött så här länge senast, men nu är det nog hopplöst. Skulle helst bara ligga strandad på soffan hela kvällarna. Kanske hösten till på köpet gör det ännu värre.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s