Alltså vetni jag har inte varit kapabel att ens försöka producera några fiffiga inlägg här de senaste veckorna. Men jag börjar repa mig, och har så sjuuukt mycket att berätta och visa och utveckla, samtidigt som ivern att skriva har smugit sig tillbax. Fint så.

Jag tycker vi kastar om steken och börjar med det fetaste nyheten den här gången. Bokstavligen. Och då menar jag inte mitt ansikte (hoppas jag) utan kolla lite längre ner… Jag tror inte jag behöver förklara mer än så. Det har tagit mig ganska lång tid att lita på att det verkligen ska ske. För knappt ett år sedan, den 18 oktober, hade jag likadana nyheter. Tänkt vad tiden gått. Men vetni jag tycker faktiskt det är vår tur nu. Från och med idag skall vi ignorera alla om, men och kanske – och bara tänka när.

I slutet av mars. Då säger vi moikka åt vår lilla ❤

elinsss.com 133

45 reaktioner till “Feta nyheter

  1. Grattis igen en gång Elin och Johan! Härliga tider! Är så glad för er skull! ❤ / Sara N,

    Gilla

  2. ÅÅÅH så himla glad jag blir för er skull!! Jag har följt din blogg länge, och bara väntat på när lyckan ska komma till er igen. All lycka till nu! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s