Än en gång har flera dagar sörplat mig obemärkt förbi. Håhhåändå. Så här kommer lite senaste nytt.


Har jobbat mycket och långa dagar, men idag råkar jag ha undervisningsfritt och tog det briljanta beslutet att ta en ledig dag mitt i veckan. Så lillkillen Åke hänger hos oss idag medan alla andra jobbar. Älskar det faktumet min systerson kan vara hos oss bara sådär. Aldrig några problem. Lekpark femtio meter från huset dessutom.

Mellan varven försöker jag städa sommaren ur huset och besvara alla miljarder mail. Jag ber än en gång om ursäkt för mitt sölande med mailen. Jag är sämst på att svara snabbt, men istället bäst på att svara med eftertanke.

Och en annan storslagen nyhet är att jag fått håret klippt. Att klippa själv med fiskars kökssax över diskhon var inte okay mer. Jag är nu som en ny typ. Ann-Mari (Trixies/Ekenäs) vet hur man tar sig an min galna kalufs. Euforisk känsla. 

Och sist men inte minst så har ny energi och iver har flyttat in hos mig. Den där kollektionen som blev på hälft i somras ska alltså återupptas. Proton och mönster skickas till fabrik och prover sys upp. Kyllä. Det ska ske.

Aaaaah. Relativt harmonisk tillvaro nu med andra ord.

2 reaktioner till “Senaste nytt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s